dinsdag 8 december 2009

Antislipcursus halve dag € 49,50 kijk naar de voorwaarden.

Willen weten wat je auto doet in een noodsituatie? Meld je dan snel aan voor een antislipcursus voor 22 december op de middag!

 

Goed rijden is een kwestie van inzicht.
Wie de taal van de weg verstaat, weet wat hij kan verwachten. De kans op fouten neemt daardoor af. Je slaagt sneller en rijdt veiliger.

Wij bieden de meest uiteenlopende rijopleidingen.
Je kunt er terecht voor autorijles, motorrijles en het aanhangwagenrijbewijs (E achter B).


Slipcursus

Wie een (anti) slipcursus heeft gedaan, zal nooit meer hetzelfde rijden. Je kent je auto, weet wat je ermee kunt en hoe je in lastige situaties moet reageren.

Rijvaardigheidscursus

Bij meer dan 90% van de ongevallen is menselijk falen de oorzaak. Wie gevaarlijke situaties kent en weet hoe de auto in moeilijke omstandigheden reageert, kan ernstige ongevallen voorkomen. Met eenvoudige tips en doeltreffende oefeningen leer je in korte tijd beter en veiliger te rijden. Jij bent de baas over de situatie.

Het nieuwe rijden

De brandstofprijzen stijgen. En dat zullen ze ook nog wel even blijven doen. Tijd dus voor het nieuwe rijden. Bij Wouko Snijder leer je alles over zuinig rijden. Het is comfortabeler, het is meer rendabel en het scheelt al gauw 10% op je brandstofverbruik. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze rijschool? Bel 0528 - 276 440 of stuur een e-mail naar info@woukosnijder.nl
Wouko Snijder: voor rijopleidingen en rijvaardigheidstrainingen
Verkeersschool Wouko Snijder verzorgt de meest uiteenlopende rijopleidingen in Drenthe en Overijssel. Van rijbewijs A, B en BE tot slipcursus en rijvaardigheidstraining. Wouko Snijder Rijvaardigheidstrainingen (anti-sliptrainingen) is actief in de regio Hoogeveen, Dedemsvaart, Zwolle en Meppel. Meer informatie? Stuurt u ons een e-mail: info@woukosnijder.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten