dinsdag 8 december 2009

Slipcursus Motor!

Ecool Antislipschool verzorgt rijvaardigheidstrainingen voor zowel de beginnende als de ervaren motorrijder. Op een speciale slipmotor van Ecool leert u hoe te handelen in noodsituaties.

Dit houdt in: het toepassen van de achterrem, voorrem en de combinatie daarvan. De oefeningen worden uitgevoerd op meerdere soorten wegdek, zoals droog en nat asfalt, klinkers, Belgische kasseien en natuurlijke het spiegelgladde wegdek!

Praktijkoefeningen zoals remmen, het herkennen en corrigeren van een slip, komen uitvoerig aan bod waardoor u een unieke ervaring opdoet die gegarandeerd uw rijvaardigheid naar een (nog) hoger niveau zal brengen...

Iedere motorrijder weet als geen ander hoe kwetsbaar je kunt zijn in het hedendaagse verkeer. De essentie van onze rijvaardigheidstrainingen is dan ook een bijdrage te leveren om de kans op ongevallen te beperken door middel van het nabootsen en oefenen van gesimuleerde noodsituaties.
 

RMT: Regionale Motorvaardigheids Training
Bij een Regionale Motorvaardigheids Training (RMT) gaat u, op uw eigen motor in de omgeving van Ecool Traffic Training Center Weert, op pad om uw rijvaardigheid verder te ontwikkelen.

In kleine groepjes, samen met een gediplomeerd instructeur , gaat u daar verder waar de reguliere rijopleiding is geƫindigd. De cursus staat in het teken van voertuigbeheersing, het samenspel tussen motor en bestuurder, kijktechnieken en het in groepsverband rijden op de openbare weg. Dit is een aanrader in combinatie met de antislipcursus van 3 uur.

meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten