dinsdag 8 december 2009

Slotemakers anti-slipschool

Slotemakers anti-slipschool biedt al sinds 1957 diverse rijvaardigheidstrainingen aan voor particulieren en bedrijven. Sinds 2003 beschikt Slotemakers over een compleet vernieuwd rijvaardigheidscentrum, met verschillende (slip) banen en een multifunctioneel instructiegebouw. Op onze banen worden extreme situaties gesimuleerd d.m.v. speciaal geprepareerde banen. Onze trainingen hebben het doel  de rijvaardigheid van onze deelnemers te verhogen. Onze cursussen worden begeleidt door professionele instructeurs, die met u meerijden in de auto. Dit is niet alleen veiliger, maar vooral heel erg leerzaam. Het spreekt voor zich dat onze trainingen een spectaculair karakter hebben, want bij Slotemakers is het niet alleen leerzaam maar vooral ook heel erg leuk. Onze instructeurs zorgen daar persoonlijk voor.

Ons moderne rijvaardigheidscentrum is ideaal voor de verschillende opleidingen, daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden voor groepen en bedrijven voor het organiseren van een groepsdag, bedrijfsuitje, incentive of vergadering.

Slotemakers biedt u de mogelijkheid om de verschillende cursussen met veel andere, leuke en leerzame zaken te combineren. Daarbij kan gedacht worden aan golfen, indoor-skiën, circuitrijden, openbare weg trainingen en natuurlijk verzorgen wij ook de catering. Neemt u gerust een kijkje op onze internetsite om te ontdekken wat Slotemakers voor u kan betekenen!
Slotemakers, al 50 jaar goed op (de) weg!

Slotemakers Anti-Slipschool

Bezoekadres:
Burg v Alphenstraat 106
2041 KP Zandvoort

Postadres:
Postbus 347
2040 AH Zandvoort
KVK Nummer: 27220954
Direct naast hoofdentree Circuit Zandvoort

Telefoon   :023-5714423
Fax          :023-5714999
E-mail      :antislipschool@slotemakers.nl
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag : vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten